Kijk in de wijk – bericht gemeente Gemert-Bakel

Na de succesvolle edities van ‘Kijk in de Wijk’ in 2022 staan er voor 2023 weer een aantal nieuwe edities gepland. Samen met inwoners lopen wijkbeheerders langs aangedragen locaties en gaan met jou in gesprek. Wat kan beter? Wat gaat juist goed? Samen kunnen we zaken verbeteren!

Wanneer zijn we bij jou in de wijk?

De volgende ‘Kijk in de wijk’ zijn gepland:

  • Dinsdag 27 juni Bakel, in de wijk gelegen tussen Dorpsstraat-Roessel en Schoolstraat-Auerschootseweg
  • Dinsdag 12 september Bakel, de wijk gelegen tussen Helmondsestraat en Schoolstraat-Auerschootseweg

Kijk in de wijk vindt plaats van 18:30 uur tot 20:00 uur.

Aanmelden

Wil je een onderwerp aandragen dat je graag laat zien of bespreekt? Geef dit dan samen met de locatie door viagemeente@gemert-bakel.nl. Vermeld hierbij ook de datum. Liever bellen? We zijn op de gebruikelijke openingstijden bereikbaar via (0492) 378500.

Onderwerpen en route

Onderwerpen kunnen variëren van een plein aantrekkelijker maken, tot gedachten over verkeer, groen en spelen. Let op; het gaat deze avond niet om individuele wensen, maar om onderwerpen die de (hele) wijk aangaan.

De route wordt samen met de wijkbewoners bepaald. Daarom is de definitieve route van de avond afhankelijk van de aangedragen onderwerpen en locaties. Voor actuele informatie over ‘Kijk in de wijk’ en de definitieve routes kun je terecht op: www.gemert-bakel.nl/kijk-in-de-wijk.