Reünie Bakelse badmintonclub – meld je aan

Sinds dit seizoen viert Badmintonclub (BC) Bakel haar 40 jarig bestaan. De club wil dit samen met zoveel mogelijk leden en oud-leden gaan vieren op een georganiseerde reünie.

Op zaterdag 16 juli zijn alle leden en oud-leden, vanaf 18 jaar, welkom in de sportkantine van sporthal De Beek, Beekakker 13 in Bakel. Vanaf 16:00 uur gaan de deuren open en zal er rond etenstijd gezorgd worden voor een kop soep met broodjes. Voor deze reünie wordt er een kleine vergoeding van 5,00 EUR gevraagd. In ruil hiervoor krijgt men twee consumptiebonnen en een leuke dag om herinneringen op te halen. 

Aanmelden kan makkelijk en snel, via het online aanmeldformulier op www.bcbakel.nl. Het is ook mogelijk om een mailtje te sturen naar reunie@bcbakel.nl. Telefonisch opgeven kan op dinsdag overdag en woensdagavond bij Corry Hoogendoorn: 06 13 16 44 01.

Heb je zin om gezellig een keertje te komen spelen? De leden van BC Bakel ontvangen je graag met open armen op iedere woensdagavond. De jeugd speelt vanaf 18:30 uur en de senioren (vanaf 18 jaar) beginnen na 20:00 uur.