Kienen in Bakel weer van start

Op 18 juni 2021 werd voorlopig de laatste persconferentie van de overheid inzake het beleid ten aanzien van de Corona pandemie gehouden. Gezien de ontwikkelingen werden, op het advies van het RIVM , diverse versoepelingen in beleid aangekondigd. Onder meer werd besloten, om onder voorwaarden, meer mogelijkheden in de horeca toe te staan. Het bestuur van de stichting “Kienen in Bakel” heeft daarop het besluit genomen om het kienen voor verenigingen en instellingen bij horeca-centrum de Bosparel in Bakel, opnieuw op te starten.

We beginnen weer met kienen met ingang van dinsdag 29 juni 2021. De zaal is om 18.30 uur geopend. Uiteraard worden alle geldende maatregelen/ voor-schriften van het RIVM, zoals 1.50 m afstand,  in acht genomen.

De Bakelse verenigingen en stichtingen, waarvoor gekiend wordt, heten U weer van harte welkom.

Het bestuur van de stichting “Kienen in Bakel”