Herenboeren Landmeerse Loop: doe je mee?

Herenboeren: dat is een kleinschalige coöperatieve boerderij waarbij 150 tot 200 gezinnen, samen 20 hectare grond pachten en een boer in dienst nemen. De gezinnen zijn de eigenaren van de boerderij en bepalen samen wat er aan groente en fruit geteeld en aan vee gehouden wordt. 

Het uitgangspunt daarbij is dat er natuurinclusief gewerkt wordt. De eigenaren hoeven niet mee te werken op de boerderij, maar ze mogen dat wel. Wekelijks haalt ieder gezin een pakket op met producten van de boerderij.
Om Herenboeren Landmeerse Loop te kunnen starten zijn minimaal 150 leden nodig. Om mede-eigenaar te worden leg je eenmalig een bedrag is van €1.000 (1 persoon) of €2.000 (2 of meer personen). Daarvan betaal je nu minimaal € 50, de rest als zeker is dat we kunnen starten. Daarnaast betaal je wekelijks een bedrag per persoon voor je pakket.
We verwachten dat we grond kunnen gaan gebruiken in Handel en bij Huize Padua.

Ben je geïnteresseerd in Herenboeren? Meld je dan aan voor een informatiebijeenkomst bij jou in de buurt: of dat nou op 30 juni in Uden is, op 6 juli in Boekel of op 14 juli in Gemert: we komen naar je toe! Kijk voor meer informatie én het inschrijfformulier op onze website landmeerseloop.herenboeren.nl. Of volg de digitale informatiebijeenkomst op 22 juli. Je kunt ook bellen met één van de kartrekkers: Peter 06-43356996, Annette 0492-326284. We zien je graag!