De kogel is dan eindelijk door de kerk, StreetRock 2021 gaat door!

Alle lichten staan op groen. In overleg met de gemeente, Testen voor Toegang en overige betrokken instanties is het besluit genomen: StreetRock 2021 zal inderdaad plaatsvinden en wel op 10 en 11 juli as op het Kerkplein in het centrum van Bakel.

Als headliner op zondag spelen de jongens van Claw Boys Claw Ze lappen muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Metallica is groot. Heel groot! Imitallica is met recht een waar eerbetoon aan de grootste metal band allertijden: Metallica!

Proost! Staan garant voor een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2 jets en stage flames is dit dé show om helemaal uit je dak te gaan! De vlam slaat in de pan met het optreden van Pyro, die in hun muzikale voelsprieten hebben neergelegd bij bands als U2, Coldplay en Foo Fighters.

X Raiders spelen een vuige mix van alles wat hard, snel en zwaar is. Hun inspiratie ligt bij Peter Pan Speedrock tot Judas Priest. Het voelt als een trap onder de gordel, maar dan een aangename.

De opener van de zondag hebben lang moeten wachten op hun optreden, ooit verdiend voor Corona bij the Battle to StreetRock, Muddy Goggles.

Op zaterdag, de traditionele Tributeavond van StreetRock wordt één brok herkenning.

Het is net alsof ze weer op het podium staan: Agnetha, Björn, Bennie en Anni-Frid met Abba Fever, Bloody Buccaneers spelen Golden Earring, de vlammende ACDC act van Bon Scotch en de duistere tonen van Back to Sabbath

Aanvang zaterdag om 19:00u, zondag om 13:00u. Toegang gratis.

Testen voor Toegang: Om toegang te krijgen moet je je laten testen, gevaccineerd of genezen zijn van Corona . Je krijgt dan een QR-code via de Coronacheckapp. Meer informatie is te vinden op www.testenvoortoegang.org en www.streetrock.nl.

Informatie avond: op donderdag 1 juli om acht uur vindt in OJC Fuse, Dorpsstraat 25 te Bakel.

Daar wordt uitgebreide informatie gegeven over het festival

kun je de organisatie het hemd van het lijf vragen. Hiervoor graag vooraf aanmelden via mail info@streetrock.nl Aanvang 20:00u.