Stichting Roland de Kroon fonds helpt kinderen en jongeren uit Bakel

10 juni

Wil jouw kind muzieklessen of theaterlessen volgen? Of wil jouw kind graag op voetballen, hockey, turnen, streetdance, judo of een andere sport? Heeft jouw kind een talent en wil hij/zij zich hierop verder ontwikkelen? Maar is er te weinig geld om de kosten te kunnen betalen? Door bijvoorbeeld de Corona crisis?

Het Roland de Kroon fonds is er (voor ouders van) kinderen en jongeren in de leeftijd tussen 4 en 30 jaar uit Bakel met een te laag inkomen of uitkering, en voor wie andere voorzieningen uitgeput zijn. Voor deze jeugd en jongeren kunnen wij bijdragen in de contributie of het lesgeld en eventueel de benodigde spullen zoals sportkleding, dansschoenen of bijvoorbeeld de huur van een instrument. Maar denk ook aan vervoerskosten als zij hiervoor buiten Bakel de lessen moeten volgen.

Ga naar www.rolanddekroonfonds.nl voor meer informatie.

Geef een antwoord