Online presentatie herinrichting Sint Wilbertsplein en rotonde

Benieuwd naar het ontwerp voor het Wilbertsplein en de rotonde in Bakel? Kom 8 april naar onze online presentatie!

Centrumplan Bakel

Er zijn 6 projecten benoemd die bijdragen aan een verbeterd en levendig centrum van Bakel. Eén van die projecten is ‘Eén echt Wilbertsplein’. Het doel van ‘Eén echt Wilbertsplein’ is om voor jong en oud weer een fijne plek te creëren in het centrum van Bakel. Daarnaast is er ook het project groene en veilige openbare ruimte. De rotonde maakt onderdeel uit van dit project.

Eén echt Wilbertsplein

In 2019 en 2020 is, samen met De Stem van Bakel en andere betrokken partijen, gewerkt aan de plannen voor één echt Wilbertsplein. Middels de enquête ‘wat wil Bakel?’ valt terug te lezen dat 71% het wenselijk vindt om een gedeelte van het Sint Wilbertsplein in te richten als speel- en ontmoetingsplek. Deze herinrichting start in mei.

Rotonde

In samenwerking met ondernemersvereniging Bakel wordt de rotonde aangepast, van 19 april tot en met 23 april, om zo de entree van het dorp te verfraaien en meer zicht te krijgen op het centrum van Bakel.

Online presentatie: donderdag 8 april 2021

We nodigen u graag uit voor een online-presentatie over de herinrichting van het plein en de rotonde. We lichten dan o.a. de planning toe en tonen ook de definitieve ontwerpen. We gaan dan zoveel mogelijk in op uw vragen en noteren deze. U kunt uw vragen vooraf per e-mail aan ons doorgeven.

  • Wanneer: donderdag 8 april 2021
  • Tijd: 19:30-20:30 uur

Presentatie bijwonen? Stuurt u dan een e-mail naar nicole.megens@gemert-bakel.nl vóór 8 april 2021 (12.00 uur). Aanmelden is noodzakelijk, want alleen dán ontvangt u de uitnodiging met een inloglink voor Teams. Deze link ontvangt u op 8 april in de namiddag. Kunt u niet deelnemen? Of reageert u liever schriftelijk? Dan kunt u ons uw reactie ook mailen.

Informatie en vragen

Heeft u nu reeds vragen, bijvoorbeeld over deze uitnodiging, dan kunt u een e-mail sturen naar sander.nooijen@gemert-bakel.nl.