Landmeerse Loop blijft in beeld  

Wat leven we in een lastige tijd om een nieuw initiatief goed te presenteren. Toch blijven wij enthousiast. Het idee om met 200 gezinnen sámen grond te pachten, een boer in dienst te nemen en wekelijks van de eigen boerderij te kunnen eten. Dat is toch geweldig?! Ons enthousiasme willen we graag met je delen. Dat dat niet in een persoonlijke ontmoeting kan, deert ons niet. Wij gaan door met online presentaties met groepjes van maximaal 5 deelnemers. Wil of kun je niet digitaal? Dan kan er, in overleg, iemand bij jou thuis komen om uitleg te geven over Herenboeren Landmeerse Loop.

De volgende data zijn nu gepland: 10,17 en 25 februari en 2 en 9 maart. We blijven doorgaan dus houdt vooral de site in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Om je aan te melden en voor meer informatie kijk op onze website: landmeerseloop.herenboeren.nl