Kledingcontainers Bakel

De kledingcontainers die momenteel op het Geneneind/’t Zand zijn geplaatst, worden verwijderd. Nieuwe kledingcontainers worden zo snel mogelijk door Stichting Locals4Locals geplaatst. De gedoneerde kleding komt ten goede komt van Stichting Leergeld Gemert en Stichting Kledingbank Gemert.
Stichting “Locals4Locals Gemert”, opgericht op 2 september 2019, is een initiatief van Stichting Leergeld Gemert e.o. en Stichting Kledingbank Gemert e.o. Het uiteindelijke doel is om de continuïteit van concrete hulpverlening aan kwetsbare “minima” in de gemeente Gemert-Bakel te borgen.

Door de inzameling van gebruikte kleding, schoenen, frituurvet en kleine afvalstromen in deze gemeente genereren zij inkomsten en leveren een bijdrage aan het terugdringen van het gebruik van nieuwe grondstoffen. Door deze lokale inzameling worden lokale gezinnen en kinderen geholpen. Vandaar: “Locals4Locals”.

Meldingen over de bakken en eventuele dumpingen ter plaatse kunnen gemaild worden naar: info@Locals4LocalsGemert.nl