Speren voor spel- en speelmateriaal voor verenigingen en clubs bij Jumbo

Klanten die tussen 30 september en 17 november boodschappen doen bij Jumbo, Auerschootseweg 17 in Bakel, kunnen sparen voor spel- en leermaterialen voor verenigingen en clubs. Voor de Sparen met elkaar actie stelt Jumbo voor de deelnemende verenigingen en clubs in Bakel-Milheeze-De Rips een budget van 5000 euro beschikbaar. 

Klanten van Jumbo ontvangen vanaf 30 september bij elke besteding van 10 euro een gratis spaarpunt met een unieke code. Op de website jumbosparenmetelkaar.nl of via de Jumbo Sparen met elkaar-app kunnen klanten eenvoudig de punten toewijzen aan één van de deelnemende verenigingen of clubs. Na afloop van de actie wordt het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de verenigingen en clubs.

Spel- en leermaterialen

De verenigingen en clubs hebben voorafgaand aan de actie aangegeven voor welke materialen zij graag sparen. Zij konden kiezen uit een grote collectie spel- en leermaterialen. Deze worden aangeboden door Kompan BV, Heutink en Muta Sport. Zij kunnen tevens sparen voor energiebesparende maatregelen, zoals “Stukje Zon”, korting op de energierekening en zelfs op zonnepanelen. In december wordt bekend gemaakt welk bedrag de verenigingen en clubs te besteden krijgen. De vereniging/club waar het meest voor gespaard is maakt zelfs kans op eigen zonnepanelen.