Locals4Locals

Stichting “Locals4Locals Gemert”, opgericht op 2 september 2019, is een initiatief van Stichting Leergeld Gemert e.o. en Stichting Kledingbank Gemert e.o.
Het uiteindelijke doel is om de continuïteit van concrete hulpverlening aan kwetsbare “minima” in de gemeente Gemert-Bakel te borgen.

Door de inzameling van gebruikte kleding, schoenen, frituurvet en kleine afvalstromen in deze gemeente genereren wij inkomsten en leveren een bijdrage aan het terugdringen van het gebruik van nieuwe grondstoffen. Door deze lokale inzameling worden lokale gezinnen en kinderen geholpen. Vandaar: “Locals4Locals”. Tevens genereren wij sociale werkgelegenheid naast inzet van vrijwilligers. Wij gaan bijna uitsluitend samen werken met lokale instellingen en ondernemers. Bij een eerste gespreksronde hebben zich lokale ondernemers gemeld die een actieve bijdrage (financieel, materieel en/of diensten) willen gaan leveren. Zo zal bijv. de complete administratie verzorgd worden door een administratiekantoor uit Gemert.

Informatie Locals4Locals

Afbeelding Locals2Locals