Enquête pinautomaat Bakel

In Bakel zijn op dit moment twee geldautomaten op één locatie op het Sint Wilbertsplein. De Rabobank bezit deze geldautomaten. Vanuit De Stem van Bakel/Veiligheid & Openbare Ruimte willen wij uw uw mening voor het veilig kunnen pinnen en op een ‘juiste plaats’. 

Veel geldautomaten worden de laatste tijd opgeblazen (plofkraken) en mensen worden overvallen. De veiligheid neemt hierdoor af. Banken besloten al dat geldautomaten ’s nachts buiten gebruik zijn.
In Bakel gaan de geldautomaten mogelijk verplaatst worden. Als De Stem van Bakel willen wij graag uw mening hierover. Als wij weten wat uw voorkeur is kunnen wij dit samen met de bank en gemeente, vooraf bespreekbaar maken. Er is geen garantie; de bank en de gemeente besluiten uiteindelijk waar een andere locatie komt. 

De bank en gemeente geven we graag onze mening vooraf. U kunt, door monde van De Stem van Bakel, meehelpen door uw wensen te geven. Uw mening en reactie telt.
U en De Stem van Bakel maken nu de plannen voor het centrum. Als de pin-automaten verplaatst moeten worden nemen we dat graag direct mee. We kunnen dan de bank en gemeente laten weten of ze wel of niet in het centrum moeten gaan komen. Daarom doen we een enquête van de huidige en toekomstige situatie van een geldautomaat. 

De enquête bestaat uit vier onderdelen: 1. gebruiksgemak, 2. veiligheid, 3. locatie en 4. doelgroep.
LET OP: alle vragen gaan over de automaten waar u contant geld pint in BAKEL (Rabobank).
De enquête is anoniem. Resultaten staan later op onze website. 

Vragenlijst

5 gedachten over “Enquête pinautomaat Bakel”

 1. Mark schreef:

  Bij de jumbo.
  Altijd verlicht daar en open plaats.

 2. Harry Maas schreef:

  Pinautomaat mag niet weg uit Bakel.
  Het moet een behoeftevoorziening zijn in elk dorp

 3. Petra Nolten schreef:

  Ik vind de pinautomaat een onveilig gevoel geven, Zeker in de avonduren omdat het er ook erg donker is en buiten het zicht van voorbijgangers. Een voordeel is dat er door de muur ervoor geen ramkraken gedaan kunnen worden (denk ik). Helemaal geen pin automaat in het dorp is geen optie voor de ouderen en de mensen die slecht ter been zijn.

 4. Admin schreef:

  Bedankt voor uw reacties. Wij nemen alle opmerkingen mee in de resultaten van de enquete. Uiteindelijk ligt het besluit bij de bank en de gemeente.

 5. Joep van Kempen schreef:

  Een Rabobank met het beheer over ruim 2800 pinautomaten weet als geen ander waar die het beste geplaatst kunnen worden.
  Dat die pin mogelijkheid moet blijven bestaan is ook wel duidelijk zolang er contant geld in omloop is.

Reacties zijn gesloten.