Back to the 60’s, 70’s and 80’s in De Fuse

OJC Fuse in Bakel gaat op zaterdag 19 oktober terug naar de jaren ’60, ’70 en ’80. Close to Core vervoert het publiek met rockende klassiekers en hedendaagse hits.

Close to Core is een vijf koppige band uit Helmond, waarvan enkele leden hun roots hebben liggen in de jaren ’60. Aan podiumervaring is dus geen gebrek. Close to Core brengt muziek van de sixties tot nummers van nu. Hierbij valt te denken aan Bowie, Stones, Paul Weller, Talking Heads, Mink Deville, Snow Patrol, Herman Brood en De Dijk. Louis van Oeffel is een enthousiaste zanger/gitarist die wordt ondersteund door de fijn solerende toetsenman Gerard Verouden, zanger/gitarist Wim vd Bruggen, de groovende bassist Peter Verreussel en de strak drummende Arthur de Kock. Het publiek hoeft zich niet te laten foppen door de grijze koppen,want de mannen van Close to Core rocken.
De Fuse is op zaterdag 19 oktober open om 20.00 uur en de entree is gratis