Samen in Bakel zonnepanelen of isolatie regelen

 

In Bakel valt nog veel energie en geld te verdienen, bijvoorbeeld met isolatie of zonnepanelen. Buurkracht organiseert daarom samen met gemeente Gemert-Bakel op de dag van de duurzaamheid, donderdag 10 oktober een informatieavond. Om buurtbewoners met elkaar in contact te brengen en aan de slag te helpen. Het doel: bewoners op weg helpen met een zonnepanelen- of isolatieaanbod voor en door de buurt.

Hoe regel je een zonnepanelen- of een isolatieaanbod, hoe betrek je je buren bij jouw plannen, hoe helpt Buurkracht en welke rol kan de gemeente en energiecoöperatie daarbij spelen? Op deze en andere vragen krijg je antwoord op de informatieavond. Tevens is het een mooi moment om met buurtgenoten te spreken, ervaring uit te wisselen en een plan te maken hoe de handen ineen te slaan. 

Wanneer Donderdag 10 oktober om 19.30 uur (zaal is open vanaf 19.00 uur)

Waar Parochiehuis Bakel

Aanmelden in de buurkracht-app (downloaden in App of Play Store)

Aanmelden en meer informatie

Download in de App of Play Store van uw telefoon de buurkracht-app. Klik op de activiteit “Informatieavond samen isolatie of zonnepanelen”. Klik op de knop “Ik doe mee” om u aan te melden voor deze avond. Let op vol = vol. Heeft u vragen, neemt u dan contact op met Roxanne Oude Alink via roxanne@buurkracht.nl of 06 1569 0839  of met één van de leden van de werkgroep Duurzaam Gemert via duurzaamgemert@gmail.com. 

Buurkracht is samen energie besparen

Buurkracht is gratis, onafhankelijk en niet-commercieel. Het maatschappelijke initiatief wordt gesteund door gemeenten en provincies. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Buurkracht is iets wat buren tezamen hebben. De buurtbegeleiders van Buurkracht helpen onder meer bij het enthousiasmeren van buurtgenoten en het aanvragen van offertes bij leveranciers. www.buurkracht.nl