Collecte KinderVakantieWeek Bakel van maandag 1 juli t/m vrijdag 5 juli.

De voorbereidingen voor de kindervakantieweek in Bakel zijn in volle gang. Vanaf zaterdag 10 augustus is de werkgroep bezig met opbouw van het terrein, zodat vanaf maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus alle kinderen die meedoen elke dag hun programma kunnen draaien. Om alle 420 kinderen bezig te houden heeft de werkgroep weer allerlei spellen, opdrachten, teambuilding, fietstochten, excursies, overnachting, enz. enz.  bedacht. Natuurlijk zijn hieraan veel kosten verbonden. KVW Bakel wil dat het voor elk kind mogelijk moet zijn om mee te doen tijdens de week, daarom houden we het inschrijfgeld zo laag mogelijk. Om er ook dit jaar weer een groot feest van te maken en een extra centje op te halen komen we collecteren tijdens onze zogenaamde “enveloppe” actie van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli. Elke gift is meegenomen en besteden wij uiterst zorgvuldig.

Wij rekenen op uw gulle gift!

Stichting KinderVakantieWerk Bakel