Op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2019 is het weer zover; ZESKAMP BAKEL!

Het Pinksterweekend staat dit jaar voor velen in het teken van Zeskamp Bakel. Voor de 27e keer wordt dit evenement georganiseerd op het Geneneind 6b in Bakel. Zeskamp Bakel staat voor een laagdrempelig vermaak, voor zowel jong als oud. Niet alleen deelnemers, maar ook vele bezoekers en vrijwilligers ervaren deze  twee dagen als geweldig. Het evenement wordt volledig mogelijk gemaakt door ruim 100 vrijwilligers en vele bedrijven die ons, in welke vorm dan ook, ondersteunen.

Zeskamp Bakel bestaat uit 16 spelen en het rode draad spel. Veel van deze spelen worden zelf bedacht, gemaakt en in elkaar gezet. Natuurlijk kunnen een aantal grote luchtkussens niet ontbreken op deze zeskamp. Een groot team aan vrijwilligers staat dan ook  elk jaar door weer en wind klaar om alles op tijd klaar te hebben.

Maar liefst 100 teams hebben zich binnen no-time opgegeven om deel te nemen aan dit geweldige evenement. Op beide dagen zullen 50 teams van ca. 10 personen met elkaar de strijd aan gaan voor de felbegeerde titel. Welk team is het snelste, het sterkste en het slimste? Kom langs en oordeel zelf!

Het zeskampprogramma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 8 juni 2019;

Zeskamp voor deelnemers vanaf basisschool groep 5 t/m 15 jaar.

Aanvang eerste spelronde 9:00 uur met aansluitend de prijsuitreiking om 17:30 uur.

Zondag 9 juni 2019;

Zeskamp voor deelnemers vanaf 16 jaar.

Aanvang  eerste spelronde 9:45 uur met aansluitend prijsuitreiking om 17:30 uur.

Hopelijk werkt het weer ook met ons mee om er een onvergetelijk weekend van te maken!

Organisatie Zeskamp Bakel

www.zeskampbakel.nl

Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!