Nieuws van KBO Bakel

In deze corona tijd waarin vele regeltjes gehandhaafd moeten blijven om gezond te overleven moeten we de band met de leden niet verliezen. Enkele bestuursleden hebben hier gehoor aan gegeven. Zij zetten de mensen aan het denken door vragen uit het verleden mee in te vullen. Een A-viertje werd bezorgd bij alle leden en zij konden aan de slag. De termijn van inleveren was gesteld op 20 juni , maar we verlengen deze tot 5 juli a.s. Wij hoorden dat het soms moeilijk was om het goede antwoord te vinden, maar raadpleeg dan uw vrienden, kennissen of anderen die mogelijk kunnen helpen. Dit verbind de onderlinge contacten en zorgen er voor dat je niet alleen op de wereld bent. Ga aan de slag en lever de antwoorden in bij: Piet van Ansem Mauritsstraat 2  of bij Rina Lucassen Akkerroosstraat 18 en in de brievenbus van KBO Bakel tegen de muur van de Diepstratenzaal nabij de ingang van Bibliotheek. Binnenkort verschijnt er een mededeling van De Wilbertsdries, De Zonnebloem en KBO Bakel voor een mooie activiteit in de komende periode.