Presentatie stedenbouwkundigplan Hooghland

4 gedachten over “Presentatie stedenbouwkundigplan Hooghland”

 1. Bert van Rixtel schreef:

  LS,

  Ik ben belanghebbende en woon in de Bottelroosstraat 30 te Bakel dat grenst aan het plan Hooghland. Ik ben daardoor meer geïnteresseerd in eventuele voet- en fietspaden vanaf de wijk richting onze straat. We hebben zoals bekend nu al last van de voorbijgangers, voetgangers met of zonder honden, fietsers en bromfietser, die onze straat als uitvalsweg van de wijk al gebruiken. Mijn woning ligt aan een plantsoen dat ook grenst aan de nieuwe wijk.
  Voorts is door onze medebewoners bij de ontwikkeling van fase 1 hier al op gewezen. Voorts zou het plan 2 verhoogd worden, terwijl we nu bij extreme regenval vanuit die wijk het water onze straat instroomt. Ik had graag meer gegevens hoe de omliggende straten mn verbinding hebben met de wijk. Zie hierboven.

  1. Admin schreef:

   Hallo, bedankt voor uw bericht. Wij geven uw bericht en e-mailadres door aan de Gemeente, zodat zij contact met u kunnen opnemen.

 2. Ton Teerling schreef:

  Ton Teerling
  In 2009 bij de vaststelling van het Plan Neerakker, wat later is gesplitst in Neerakker 1 en 2 zijn er gesprekken geweest met Maurice Emons, o.a. behoud van groen en welke oplossing en creativiteit wordt geboden met betrekking tot de reststroken die gehuurd worden van de Gemeente Gemert – Bakel. Dit zou alsnog aan de orde komen. In het laatste overleg is dit nogmaals besproken met Arthur Rijken.
  Daarbij is de afspraak gemaakt dat dit met bewoners Duinroosstraat waarop dit van toepassing is opnieuw besproken zal worden en gezamenlijk tot een goede uitgangspositie kunnen komen.
  Door de Coronavirus is er geen overleg mogelijk met de buurtbewoners. Mijn voorstel is om de reactie op het plan enkele weken naar achter te schuiven waarbij nog overleg gevoerd kan worden met alle belanghebbenden cq. partijen.

  1. Admin schreef:

   Beste, bedankt voor uw reactie. Ook uw reactie geven wij door aan de Gemeente.

Reacties zijn gesloten.