Vragenlijst BMR-bode / De Korhoen

Enkele jaren geleden is De Korhoen vrij plotseling gestopt. Destijds heeft De Stem van Bakel, samen met de Bakelse ondernemersvereniging en het Gemerts Nieuwsblad, nagedacht over een opvolger van De Korhoen. Die is er gekomen als middenpagina van het Gemerts Nieuwsblad en heet de BMR-bode (‘Bakel Milheeze Rips’-Bode).
Deze BMR-Bode is speciaal bedoeld voor berichten en advertenties uit Bakel, Milheeze en De Rips en wordt iedere dinsdag in deze drie dorpen verspreid. Veel mensen in Bakel zeggen nog steeds dat ze De Korhoen missen. Dat vinden wij van De Stem van Bakel jammer. Wij willen dan ook graag weten waarom dat zo is, zodat we kunnen kijken hoe we de BMR-Bode kunnen verbeteren.
Zou u daarom deze vragenlijst in willen vullen? De resulaten worden tzt op de website van De Stem Van Bakel gedeeld.

2 gedachten over “Vragenlijst BMR-bode / De Korhoen”

  1. Bart van well schreef:

    Krant wordt niet vaak gelezen een apart boekje zoals de korhoen legde je apart en las je een keer door in die week

    1. Admin schreef:

      Bedankt voor uw reactie. Wij nemen deze mee in het onderzoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *