Uitnodiging bijeenkomst mobiele jongeren ontmoeting plek (JOP)

De gemeente nodigt u uit voor een bijeenkomst over de mobiele Jongeren Ontmoeting Plek(JOP) Bakel. Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 23 september van 19.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur op basisschool De Kleine Kapitein, Bernhardstraat 2A te Bakel.

Genodigden zijn onder meer De Stem Van Bakel, dorpsondersteuners Bakel, gemeente, direct omwonende beoogde locatie (de Groene Long), buurtbewoners die hebben aangegeven betrokken te willen zijn bij het project en LEVgroep jongerenwerk. De bewonersavond maakt deel uit van de afspraken tussen de gemeente en LEVgroep jongerenwerk op de locaties in Gemert-Bakel.

Deze bijeenkomst staat vooral in het teken van de terugkoppeling van het project zelf, preventieve afspraken rondom monitoring en (eventuele) overlast. De belangrijkste bevindingen van deze avond zullen teruggekoppeld worden via De Stem Van Bakel en voor hen die er behoefte aan hebben, per mail.

Onderstaande onderwerpen zullen besproken worden:
  JOP project, beoogde locatie(s) en monitoring van professionals .
 Gedachtewisseling over de vervolgstappen en toekomstige afspraken.

U kunt zich aan- of afmelden bij Vic van Dijck: vic.vandijck@levgroep.nl of via 0640781743, dit i.v.m. het regelen van de faciliteiten.

Wij hopen u op 23 september aanstaande te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Vic van Dijck
Jongerenwerker LEVgroep Gemert-Bakel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *