Jeugd mag bij BC Bakel in september gratis meespelen

Badminton Club (BC) Bakel is een sportvereniging met jeugd- en seniorleden.

De jeugd, in de leeftijd van 6 tot 16 jaar, traint op iedere woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur in sporthal de Beek in Bakel. De senioren trainen en spelen aansluitend van 20.00 tot 22.30 uur in dezelfde sporthal. Ook kan er op dinsdagochtend gespeeld worden van 10.00 tot 12.00 uur bij de senioren.

Deze sportieve badmintonvereniging zoekt nog naar nieuwe jeugdleden. Ben jij op zoek naar een leuke teamsport?

In de hele maand september mag iedereen gratis komen meespelen. Kom naar de sporthal de Beek toe in Bakel, en breng je sportkleding en zaalschoenen mee. De club zorgt voor een racket, zodat je daarna zelf mag ervaren hoe leuk badminton is.

Kijk voor meer informatie op de website van de vereniging: www.bcbakel.nl of neem contact op met Jolanda Verbakel (0492-343684) voor de jeugd.