Bakels koffie-uurtje in juli

Op dinsdag 16 juli langer zelfstandig wonen: iedereen moet het straks kunnen. Maar hoe doe je dat? En welke hulpmiddelen bestaan er zoal? Behalve praktische hulpmiddelen promoot Vooruitkomst ook volop slimme snufjes, ook wel ‘smart health’ geheten. Een voorbeeld daarvan is leefstijlmonitoring. Hierbij wordt een aantal sensoren in de woning geplaatst. Die registreren of deuren openen en sluiten, of de bewoner in bed ligt en hoe vaak de koelkast open en dicht gaat. De mensen van de probeerwinkel De Vooruitkomst uit Helmond komen ons daarover vertellen.

Op dinsdag 23 juli hebben we een leuke en interessante ochtend  met informatie over uilen en roofvogels.

Daarnaast is op deze ochtend Hans, onze consulent van de WMO aanwezig en is het mogelijk om uw vragen aan hem te stellen.

Het Bakels koffie-uurtje, elke dinsdag van 10:00 uur tot 11:30 uur in de Diepstratenzaal van de Wilbertsdries.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *