Voorlichtingsavond Fuse StreetRock 2019

In 2019 vindt alweer de 22e het Fuse StreetRock festival te Bakel plaats. Ook dit jaar zal dit spektakel zich gedurende twee dagen afspelen en wel op 13 en 14 juli aanstaande op het kerkplein te Bakel. Op woensdag 03 juli aanstaande wordt er in OJC Fuse, Dorpsstraat 25 te Bakel, een voorlichtingsavond georganiseerd over dit festival.

Er zal informatie gegeven worden over de organisatie, de afsluiting van de Dorpsstraat en (gedeeltelijk) het Kerkplein. Zo zal de Dorpsstraat afgesloten worden van 11 tot en met 15 juli, voor de veiligheid van bouwers en verkeer. Tevens wordt u geïnformeerd over de openings- en sluitingstijden van het festival. Het bestuur van Stichting Fuse StreetRock is er aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Aanvang 20:00u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *