Fuse StreetRock boekt Dog Eat Dog (USA)

Het mysterie is voorbij, al tijden wachten we op de bekendmaking van de headliner van StreetRock 2019. Nu is het zover. De Amerikaanse punkrockhiphop en metal zal schitteren op het podium van StreetRock. Hiermee is de line up van StreetRock 2019 compleet.

Dog Eat Dog raakte midden Jaren 90 bekend met singles als “No Fronts”, “Who’s the King” en “Rocky”, in een kenmerkende mix van punkrockhiphop en metal. Ze prijkten al op de posters van menig festival, zo schitterden ze op Pinkpop en Dynamo open Air. Op dit moment maken ze de Europese podia onveilig met hun comebacktour. Nieuwe songs in een krachtige show. Verder op StreetRock zondag: Ga met ons mee terug in de tijd naar de glamrock en hairmetal van de jaren ’80 en beleef Rock’N’Roll with a capital ‘N’, met John Diva & the Rockets of Love. Strik je veters, tape je slippers aan je voeten, wie niet danst is af tijdens Splendid! Up the Irons treedt op met hun “20 Wasted Years” tour, 20 years of Iron Maiden. Cooking John is een echt bluesrock powertrio, stevige gitaar riffs, slapping bas en boombastic drums. De opener van de StreetRock zondag is Helldriver, de winnaar van the Battle to StreetRock 2019. Last but not least, op zondag zullen niemand minder dan onze lokale helden Prinz Klauz het festival afsluiten. Niet alleen het festival zal afgesloten worden, er komt met hun Final Show, ook een einde aan het tijdperk Prinz Klauz. Hier wordt geschiedenis geschreven, mis het niet!

Zaterdagavond 13 juli zal het podium onveilig gemaakt worden door Queen forever. Eén van de allerbeste Queen tributes van Europa, met een spectaculaire live rock show met alle greatest hits uit het rijke oeuvre van Queen. Verder treden op zaterdag op de ultieme Bon Jovi Tribute Band uit Italië, Bad Medicine, Red Hot Chili Peppers tribute Funky Monks en The Mad Cows.

StreetRock vindt plaats op 13 en 14 juli aanstaande in het centrum van Bakel. Toegang voor beide dagen is gratis!