Het Spektakel van Bakel, een zilveren jubileum

En alweer voor de 25e maal zal bridgeclub Bakelse Brug op zondag 23 juni a.s. de gezellige terrassen bridge drive het Spektakel van Bakel organiseren. Dit gebeurt op verschillende terrassen in en rondom het centrum van Bakel,, heerlijk in de zon (hopen we) of onder luifels en parasols, soms in de schaduw van bomen zoals bij Het Parochiehuis.  Ontvangst met koffie/thee en een lekker stuk vlaai. Loopbriefjes ophalen bij de Midnight, Dorpsstraat in Bakel. Aanvangstijd is 10.30 uur, waarna 8 rondes van 5 spellen worden gespeeld ,’s middags onderbroken door een aangeklede lunch.  Aanmelden kan nog tot 12 juni via: http://www.nbbclubsites.nl/club/30039 onder vermelding van namen, e-mailadressen en eventuele bondsnummers van beide spelers. De inschrijving is definitief door overmaking van de inschrijvingskosten van 47,50 euro per paar op rekening NL24RABO0104131063 t.n.v. Bridgeclub Bakelsebrug Verdere informatie via tel. 0492 – 342600 of email: spektakelvanbakel@ziggo.nl.