Koperen editie høkersavond O.J.C.Fuse

Op zaterdag 18 mei a.s. organiseert O.J.C. Fuse de koperen editie van de høkersavond. 13 jaar geleden zijn we begonnen met deze avond en nu kunnen we dus ons 12 ½ jarige jubileum vieren. Deze editie is traditiegetrouw geheel gewijd aan de band Normaal.

De Fuse is deze avond gestoken in een ,,Normaal” jasje met allerlei spullen van Normaal. Te denken valt aan posters, petjes, sjaaltjes, t shirts en nog veel meer dingen.

Uit de speakers komt alleen maar geluid van Normaal zowel van cd alswel live op het podium met de band De Hakviolen. Bij de vorige editie van de høkersavond in de Fuse stond deze band voor de 1e keer bij ons op het podium en het dak ging er bijna af dankzij de knotsgekke zanger van de band.

Velen Anhangers uit den lande weten de weg naar de Fuse al jaren te vinden en kunnen onze avond zeer waarderen. Wij als organisatie zijn er trots op dat we een unieke avond zijn gestart met Normaal en de laatste jaren komen er steeds meer høkersfeestjes bij! Des te mooier is het dat 1 ½ week na ons koperen jubileum Normaal weer eens optreed in Lochem. Dit concert was in no time uitverkocht. Nu kunnen we allen al mooi in de stemming komen.

Wij als organisatie zijn er trots op om deze (høkers)mijlpaal te kunnen vieren op deze zaterdag.

Zoals gewoonlijk is de toegang voor deze avond gratis en begint die om 20.30 uur.

Voor meer informatie verwijzen we jullie naar de Facebook pagina van de Fuse.

Tot høks in de Fuse op de 18e.

Met vriendelijke groet namens O.J.C. Fuse,

Peter van Gerwen

Erik Smeitink

René van den Einden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *