Dames 1 Acritas Kampioen

De dames van handbalvereniging Acritas uit Bakel zijn kampioen geworden in de 3e klasse!!

Voordat de laatste wedstrijd werd gespeeld was al duidelijk dat ze kampioen waren geworden. (De concurrentie verloor namelijk hun wedstrijden). Dit werd op de clubdag al gevierd maar voor de laatste wedstrijd werd dit nogmaals dik over gedaan.

Met een grote bus (spelersbus Helmond Sport) en vele auto’s vertrokken we naar Bergeijk voor de laatste wedstrijd, volle tribunes door de vele supporters moedigde het team aan. Na een zenuwachtige start kwamen ze op achterstand te staan, maar in de 2e helft kwamen ze helemaal terug.

Maar het was net niet genoeg voor de overwinning. De pret was er niet minder om, de champagne werd ontkurkt. Met een feest wat al begon in de bus, ging de stoet naar de kantine in Bakel waar het nog heel lang gezellig werd.

Succes dames komend seizoen in de 2e klasse.