Op vlindersafari bij het IVN – 16 april 2019

Inmiddels hebben we al weer een paar lentedagen achter de rug waarop er volop vlinders waar te nemen waren. Altijd al meer willen weten over deze aansprekende insecten?

Op dinsdag 16 april heeft IVN Bakel-Milheeze-De Rips  Geert Jonkers te gast van Vlindersafari, de  vlindertuin,  in Gemert.  In een twee uur durende presentatie  zal hij u deelgenoot maken van de fascinerende vlinderwereld. In het eerste deel van de presentatie komt de biologie van vlinders in al zijn facetten  aan de orde, terwijl in het tweede deel  u de basiskneepjes van vlindervriendelijk tuinieren onder de knie krijgt. Vanzelfsprekend is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

De lezing vangt aan om 20.00 en vindt plaats in het clubgebouw van het IVN, Geneneind 2a in Bakel. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *