Steun Musis Sacrum – Laat ons weten dat u oud ijzer heeft

Dit jaar wordt op zaterdag 6 april de jaarlijkse oudijzeractie gehouden door Musis Sacrum.

U kunt voor het storten van oud ijzer (en andere metalen, inclusief blik) het hele jaar terecht bij de familie Nooijen op Hilakker 4a in Bakel. Daar staat een container nabij de weg waarin u het oude metaal kwijt kunt.
Als u niet in de gelegenheid bent om het oude ijzer (en andere metalen) zelf te brengen, willen de leden van Musis Sacrum dat op zaterdag 6 april 2019 graag bij u op komen halen. Dus woont u in Bakel en wilt u hiervan gebruik maken, geef dit tijdig aan door te bellen naar Ben Nooijen op
tel. 342726 of Jan Rooijakkers op tel. 343720.
Een email sturen naar info@musissacrumbakel.nl kan natuurlijk ook.

Om milieutechnische redenen worden geen diepvriezers, koelkasten, autobanden, oliefilters en olietanks meegenomen. De opbrengst van de oud ijzer inzamelactie komt onder andere ten goede aan de jeugdopleiding van Musis Sacrum. Wij stellen uw bijdrage zeer op prijs.

Werkgroep Oudijzeractie Musis Sacrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *