Nieuwsbrief Kleine Kernen Magazine

Gratis uitgebreid Digitaal Verkiezingsnummer Provinciale Staten online!

Vanaf heden is voor u het uitgebreide Verkiezingsnummer – 50 pagina’s – gratis online. In het Kleine Kernen Magazine krijgen de partijen vragen voorgeschoteld die betrekking op kleine kernen en het platteland. Verder kunt u in het nummer veel extra informatie vinden zoals filmpjes over relevante actuele zaken, lijsttrekkers aan het woord over het platteland in Brabant, columns, de laatste ontwikkelingen op verkiezingsgebied.
Laat u informeren. De komende weken zullen we de inhoud ook in kleine porties presenteren via de social media. Op naar de verkiezingen want er valt wat te kiezen!

Uitgebreide digitale versie kleine kernen magazine
https://www.yumpu.com/nl/document/read/62447239/kleine-kernen-magazine-verkiezingsnummer

Verkiezingskrant in gewone taal
Via de onderstaande link kunt u een verkiezingskrant van ProDemos over de verkiezingen van Provinciale Staten downloaden. Een leesbare krant over het hoe en waarom van deze verkiezingen.
Verkiezingskrant in gewone taal

TIP: 16 maart open dag van provinciehuis
Op zaterdag 16 maart opent het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch van 13.00 tot 20.00 uur de deuren voor alle Brabanders tijdens een open dag. Deze open dag staat geheel in het teken van de Provinciale
Statenverkiezingen op 20 maart. Op het verkiezingsplein kunnen bezoekers in gesprek gaan met de politieke partijen. Om 16.00 uur start het live slotdebat rondom de Statenverkiezingen van Omroep Brabant live vanuit het Provinciehuis.
Meer informatie over de open dag en het programma is te vinden op: www.brabant.nl/opendag

Volg ook de site voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *