KBO Bakel organiseert:

KBO Bakel organiseert een Bus- Fietsreis in Nederland:

In samenwerking met KBO afdelingen Milheeze en De Rips zijn we bezig met een zes daagse bus – fiets vakantie te organiseren. In het tijdvak van 17 tot en met 22 juni verblijven we in Rijs. Dit ligt ten zuidoosten van Stavoren en Bakhuizen en aan de noordoostkant van het Rijsterbos vlakbij het IJsselmeer. We verblijven in hotel Gaasterland, waar we onze (elektrische) fietsen kunnen parkeren in een afgesloten ruimte. De fietsen gaan mee in een speciale aanhanger waar ruimte is voor 36 fietsen. Wie niet wil fietsen kan diverse excursies met de bus maken. Aanmeldingen kunnen tot 10 maart worden gedaan bij Piet van Ansem 0492 – 341849 of Mia van Gerwen  0492 – 342490. Geef je voorkeur aan door te melden dat je wilt fietsen of excursies maken met de bus.

Als waarborg wordt € 100,00 betaald voor 15 maart a.s. Er is dan een plek verzekerd in de bus.

KBO Bakel Jaarvergadering en St. Jozefviering: 

Op vrijdag 22 maart 2018 hebben we de jaarlijkse Sint Jozefviering met herdenking van overleden leden en daar aan volgend de jaarvergadering in zaal de Zwaan Bakel.

12.30 uur: Herdenking met familie van overleden KBO leden in restaurant de Zwaan.

13.00 uur: zaal open via Viltstraat.

13.30 uur: aanvang dienst.

13.50 uur: koffie met vlaai, aansluitend aanvang jaarvergadering.

15.30 uur aanvang amusement.

16.00 uur: pauze met soep en worstenbroodje,

16.15 uur: amusement.

+/- 17.00 uur: einde van deze middag.

Kaartjes voor deze middag á € 5,00 zijn tijdens werkdagen van 12.30 tot 13.30 uur en 17.00 tot 18.00 uur verkrijgbaar bij Piet van Ansem, Mauritsstraat 2 Bakel. Dinsdag 12 maart zijn er kaartjes verkrijgbaar na het koffie uurtje tot 11.00 uur. Zonder kaartje geen toegang.

Natuurfilm: maandag 18 maart om 14.00 uur wordt dit seizoen de laatste natuurfilm vertoond in het IVN gebouw Geneneind 2. In dit gebouw is het IVN Bakel – Milheeze en De Rips gevestigd en tevens kantoor van KBO Bakel. Belangstellenden van IVN en van KBO Bakel zijn van harte welkom op deze middag.

Op dinsdag 26 maart wordt voor u geboden: thema Parkinson.

De KBO organiseert samen met de dorpsondersteuners een informatie avond over Parkinson.

Informatie, tips en weetjes voor mensen met de ziekte van Parkinson en hun naasten en iedereen die geïnteresseerd is. Uit onderzoek blijkt dat de ziekte van Parkinson de snelst groeiende ziekte is in Nederland, maar wat houdt dit nu precies in? Welke vormen van ondersteuning en behandeling voor cliënten en hun naasten wordt geboden in Bakel. Wij vertellen U er graag meer over! Aan deze avond werken mee Dr. Tonnie van Kan huisarts, Rosalie Schaap ergotherapeut, Maayke Suijlekom Fysiotherapeut, Pauline Schiks diëtist, Maria van Neerven en Theo Rovers ervaringsdeskundige en Ingrid van Geffen van de gemeente.

Datum: 26 maart 2019. Tijdstip 19.00-21.00. Locatie: Diepstratenzaal in De Wilbertsdries Bakel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *