31e editie van bosloop Hel van Bakel

De bossen rond de Zandse Berg in Bakel zijn op zondag 17 maart weer het toneel van de Hel van Bakel. Het is de 31e keer dat deze hardloopwedstrijd voor alle leeftijden wordt gehouden.
Deelnemers uit Bakel en verre omstreken komen ieder jaar naar Bakel om deel te nemen aan de Hel van Bakel. Jong en oud loopt over een goed verzorgd parcours door de bossen dat geheel op spikes is te belopen. Start en finish vinden plaats tussen de Julianastraat, Hendrikstraat en de Randwijk in Bakel. De categorie van jongste deelnemers, jongens en meisjes van 0 tot en met 5 jaar, start als eerste om 10.30 uur, gevolgd door de andere leeftijdscategorieën tot en met 12 jaar. De prijsuitreiking van de jeugdcategorieën vindt plaats om 11.30 uur. Om 11.50 uur is het vervolgens de beurt aan de oudere jeugd en de volwassen mannen en vrouwen. De prijsuitreiking van deze wedstrijden vindt plaats om 13:00 uur.
Inschrijven kan tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd en kost 3 euro voor de jeugd en 4 euro voor de volwassenen. Iedereen ontvangt na afloop van de wedstrijd een leuke herinnering. De leiding van Zomerkamp Milheeze zorgt voor zowel deelnemers als publiek voor een hapje en een drankje. Meer informatie is te vinden op www.helvanbakel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *