Judowedstrijden Kano Bakel in Lieshout

Zondagmorgen 10 februari 08:45u, onze judoca’s verzamelen zich bij de kerk in Bakel. Iedereen was optijd aanwezig, dus reisden we af naar Lieshout. De judoclub in Lieshout organisserde dit keer het lagebandentoernooi. Na een warming up konden de judoca’s om 09:30 beginnen aan hun wedstrijden. De wedstrijden zijn eerlijk en vriendshappelijk verlopen en de jongens en meiden mogen trots zijn op hun resultaat. Aan het eind van de westrijden werd de prijsuitreiking gedaan. 1ste Stijn Theunissen en Sem Droessen, 3de Mees Verhoeven, Lieke Kerkhof en Hannah vd Zanden en 4de Fleur Kerkhof en Simon Crooijmans. Alle jongens en meiden gefeliciteerd met jullie behaalde prijs.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *