Dorpsondersteuners blij met Bakelse mensen

De laatste maand van het vorig jaar hebben we heel erg veel kerstpakketten in ontvangst mogen nemen en uit kunnen delen aan mensen die het goed kunnen gebruiken. Hoe bijzonder is het als mensen hun gekregen kerstpakket (ongeopend) brengen en ons het vertrouwen geven dat wij er een goede bestemming voor hebben.                                                                                                                                           Daarnaast werden er spontaan (en anoniem) tassen met voedsel en beddengoed voor de deur gezet.            Met dit bericht willen we jullie laten weten dat wij en de mensen bij wie we het gebracht hebben daar superblij mee zijn! Mensen zijn oprecht ontroerd door jullie gulle gaven.

Blij zijn we ook met de goede en fijne samenwerking met de Jumbo. Van hen mogen wij de opbrengst van de statiegeldbonnen hebben die in december en januari ingeleverd worden in de brievenbus naast de statiegeldautomaat. Deze brievenbus hangt er nog dus het is nog mogelijk uw bonnetjes in te leveren. Na januari laten wij natuurlijk ook weten wat daar de opbrengst van was.  Daarnaast schenken ze regelmatig koek en gebak waar we tijdens ons koffie uurtje van genieten.            En met het snoepgoed dat over was na Sinterklaas hebben we nog veel mensen blij kunnen maken.

De Kleine Kapitein heeft voor onze Bakelse mensen een mooie actie gehouden tijdens de kerstperiode. En daar hebben we al cadeaukaarten op mogen halen die te besteden zijn bij de Jumbo.

Dit zijn zomaar een aantal voorbeelden van dingen die we de laatste tijd hebben mogen doen. Wij danken jullie voor de giften, voor het vertrouwen in ons en zijn blij dat samen met jullie te kunnen doen.

Eén gedachte over “Dorpsondersteuners blij met Bakelse mensen”

  1. Liesbeth Vriens schreef:

    Jullie doen het kei goed . Petje af om ALTIJD klaar te staan voor iedereen.

Reacties zijn gesloten.