Wisselbeker voor vijfde jaar op rij naar Bakelse jeugdbadmintonners

Voor veel mensen was donderdag, 27 december 2018, een dag van rustig bijkomen na de kerstdagen, maar niet voor de jeugdbadmintonners uit Bakel. Voor de vijftiende keer organiseerde Badminton Club Phoenix uit Helmond het Oliebollentoernooi in de Veka sporthal. Ruim 120 kinderen, waarvan 23 jeugdleden van BC Bakel, waren al vanaf 8.30 uur present met een racket en een shuttle. Er werden drie onderdelen gespeeld: herendubbel (HD), damesdubbel (DD) en gemengd dubbel (GD).

De organisatie had het lastig met het opvullen van de uitvallers, zodat de kinderen die wel aanwezig waren toch de wedstrijden konden spelen. Dat werd allemaal prima opgelost. Vanaf ongeveer 9.00 uur begonnen de eerste wedstrijden en bleef de jeugd actief bezig tot ongeveer 17.30 uur. Gedurende de dag kwamen er veel ouders van BC Bakel kijken om de jeugdspelers aan te moedigen.

En dit alles leidde tot veel Bakelse winnaars bij de prijzen:

P-klasse
3e plaats. DD – Lincy van Neerven – Eline vd Laar (Phoenix)

C-klasse
2e plaats. GD – Lincy van Neerven – Roel van Doorn
1e plaats. HD – Roel van Doorn – Mirco Kroeze (Mierlo)

B-klasse
2e plaats. DD – Teuntje van Lieshout – Mirthe Davidson Decelles (Mierlo)
1e plaats. GD – Jenna van Gog – Ravy Verbakel
2e plaats. GD – Jente van Neerven – Loes van Vugt (Gemert)
1e plaats. DD – Jenna van Gog – Loes van Vugt (Gemert)
2e plaats. HD – Ravy Verbakel – Jente van Neerven
3e plaats. HD – Luke Flohr – Teun Gent

A-klasse
1e plaats. GD – Milou van Neerven – Thijs Lodder
2e plaats. GD – Kim vd Vorst – Dennis Verbakel
3e plaats. GD – Quinten Flohr – Jente Jansen (Mixed)
1e plaats. DD – Sandra van Ojen – Milou van Neerven
3e plaats. DD – Kim vd Vorst – Teuntje van Lieshout
1e plaats. HD – Dennis Verbakel – Thijs Lodder
2e plaats. HD – Alex Hoppenbrouwers – Quinten Flohr

Met deze mooie prestatie en resultaten, behaalde de jeugdspelers van BC Bakel, voor het vijfde jaar op rij, de wisselbeker op het Oliebollentoernooi.

BC Bakel is een gezellige badmintonvereniging, voor zowel recreatieve als competitie spelers. Iedere woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur trainen en spelen onze jeugdleden in sporthal de Beek in Bakel, uitgezonderd de schoolvakanties. Jeugdleden vanaf zes jaar zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen en een avondje mee te spelen. Zelf ervaren is de beste manier om te kijken of de badmintonsport iets voor jou is.

Dit kan vanaf woensdag 16 januari 2019. BC Bakel zorgt voor een racket en shuttles, kom jij dan met gymkleren en gymschoenen in de sporthal?

Wil je eerst wat meer informatie, kijk dan gerust op onze website: www.bcbakel.nl of neem contact op met de jeugdcoördinator Jolanda Verbakel. (0492-343684)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *