Wat wil Bakel? De enquête is gesloten. Bedankt voor het invullen!

De enquête is gesloten. Allen bedankt voor het invullen. Op korte termijn zullen de resultaten op de website worden gepubliceerd.

Wat wil Bakel?

Op 28 november vond er in De Zwaan in Bakel weer een informatiebijeenkomst plaats over het programma “Een levendig centrum in Bakel”. De zes projectgroepen staan aan de vooravond om de projecten weer een slag verder te brengen. Essentieel is dat we de projecten in samenhang blijven zien om het programma tot een goed einde te brengen: een levendig centrum in Bakel waar inwoners kunnen wonen, werken, ontmoeten en ontspannen. Daarvoor is het belangrijk dat we prioriteit geven aan een stedenbouwkundig plan, waarin alle aspecten zoals groen, stedenbouw, beeldkwaliteit, water, verkeer samen komen.

De presentatie van 28 november is hier in te zien:

Presentatie_stedebouwkundige_uitgangspunten

Hoe zie jij een levendig centrum van Bakel in de toekomst? Laat het ons nu weten!
Door het invullen van de enquête ‘Wat wil Bakel?’ krijgen De Stem van Bakel en de gemeente Gemert-Bakel een goed beeld van hoe de inwoners van Bakel een levendig centrum van Bakel in de toekomst zien. Op basis van deze gegevens wordt bekeken of de op 28 november 2018 gepresenteerde uitgangspunten voor het stedenbouwkundig plan, voldoen aan de verwachtingen. Het helpt ons om op de juiste manier naar de toekomst te kijken. Want dat er stappen gezet moeten worden is duidelijk. De tijd van plannen maken is bijna voorbij. Het is nu tijd voor het realiseren van die
plannen.

De enquête kunt u invullen tot en met 6 december 2018. Als je jouw e-mailadres invult, dan informeren wij jou over de uitkomsten van deze enquête.

Papieren exemplaren van de enquête liggen vanaf donderdag (29-11)  op de volgende locaties: Wilbertsdries, Parochiehuis en Jumbo. Ingevulde enquêtes kunnen worden ingeleverd op Dorpsstraat 16A.

2 gedachten over “Wat wil Bakel? De enquête is gesloten. Bedankt voor het invullen!”

 1. Henriëtte Vermeulen schreef:

  De rotonde weghalen vind ik een heel slecht idee, nou gebeuren er bijna geen ongelukken, vroeger was dat elke maand wel een keer.
  Ook het fietspad Deurne-Gemert kan echt iet meer gemist worden. Voor de veiligheid van de fietsers is dat hard nodig.
  Parkeren midden op de schoolstraat stoort het verkeer en lijkt mij erg gevaarlijk op een doorgaande weg.
  Het plein staat nog altijd vaak voor meer dan de helft vol auto’s van mensen die naar de apotheek of het gezondheidsplein of andere voorzieningen in het centrum gaan. De parkeerplaatsen zijn daar nog steeds nodig( al is er geen supermarkt meer)

  1. Admin schreef:

   Bedankt voor uw reactie. Naast de resultaten die volgen uit de enquête, nemen wij ook alle opmerkingen via andere kanalen mee. We hopen dat hieruit een duidelijk beeld komt van hetgeen Bakel wil.

Reacties zijn gesloten.