Jubilarissenconcert Musis Sacrum

In een volle Musis Sacrumhal hebben genodigden en andere aanwezige muziekliefhebbers mogen genieten van een onderhoudende en muzikale middag. De jubilarissen, Ad Janssen, Ben Nooijen, Jan Nooijen en Reggie Vermulst, werden op muzikale wijze in het zonnetje gezet vanwege hun 50 jarig lidmaatschap.

Een bijzondere mijlpaal die zij graag vierden met familie, vrienden en andere belangstellenden. Het concert werd geopend met de mars Jubilissimo, waarbij de muzikanten de zaal al musicerend binnen marcheerden. Tijdens het optreden van de slagwerkgroep werd Ad Janssen vervolgens gehuldigd. Na een korte pauze was het de beurt aan de harmonie. Tussentijds vertelden de jubilarissen het publiek over hun verleden bij de vereniging en ze haalden diverse lachwekkende herinneringen op.   Ook de voorzitter had een verduidelijkend woordje waarin veel aanwezigen de persoon in kwestie heel duidelijk herkenden. De jubilarissen ontvingen bij deze huldiging een oorkonde, speld en cadeau  en voor de partners waren er bloemen als dank voor hun ondersteuning . Als afsluiting speelden de harmonie en slagwerkgroep samen het nummer Arabian Nights. Wij feliciteren de heren nogmaals met hun gouden jubileum en hopen hen nog lang actief te zien bij Musis Sacrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *