Uitwisselingsconcert Bakel en Boxtel

Op 28 oktober 2018 vond in de Musis Sacrumhal in Bakel een uitwisselingsconcert plaats met de Gildenbondsharmonie uit Boxtel en het harmonieorkest van Musis Sacrum Bakel.

Om 14.00 uur werd het concert na een informerende inleiding door vicevoorzitter Pieter Reijnders geopend met een optreden door de Bakelse muzikanten. Zij brachten zes onderhoudende nummers, o.l.v. dirigent Sef Pijpers. Na een korte pauze was het de beurt aan de Boxtelse gasten, onder de bezielende leiding van Txemi Etxebarria  Ook zij lieten het publiek genieten van geweldige muzikaliteit die resulteerde in een leuk en boeiend optreden vol variatie.

Ook de solisten tijdens dit uitwisselingsconcert maakten ieders optreden tot een bijzonderheid.

De aankondigingen en aanvullende informatie werden op een prettige wijze gepresenteerd door Marit Tijdeman en Bert Pijpers. Het was een geslaagd concert, voor herhaling zeer geschikt!

Pieporkest optreden op Muziekfestival

Het MSB Pieporkest o.l.v. Marit Tijdeman had de eer om het muziekfestival dat was georganiseerd op 28 oktober door gemengd koor “Kunst en Vermaak” in de St.Willibrorduskerk, af te sluiten. Een prima optreden van de muzikanten, waarvan er enkele eerder op de dag ook al optraden tijdens de harmonieënuitwisseling in de Musis Sacrumhal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *