Pjotr Rooijakkers uit Bakel op bezoek bij burgemeester Michiel van Veen en wethouder Inge van Dijk

Gemeente Gemert-Bakel:

Enorm trots zijn wij op de achtjarige Pjotr Rooijakkers uit Bakel! Vrijwel dagelijks verzamelt hij met zijn skelter zwerfvuil en hij maait het gras van een speeltuin bij zijn huis. Ook zit Pjotr volop ideeën over hoe we de gemeente Gemert-Bakel nog mooier kunnen maken.
Daarom mocht hij vanmiddag het werkveld in met twee van onze Bijzonder Opsporingsambtenaren (BOA’s) en was hij uitgenodigd om zijn verhaal toe te lichten bij burgemeester Michiel van Veen en wethouder Inge van Dijk, verantwoordelijk voor het afvalbeleid in onze gemeente.
We zijn ervan overtuigd dat we in de toekomst nog meer van Pjotr gaan horen. Zet ‘m op met je goede werk Pjotr!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *