Presentatie 28 februari online

Naar aanleiding van de informatie-bijeenkomst op 28 februari krijgen we steeds meer vragen over initiatieven en mogelijkheden rondom het Bakelse centrumgebied. Daar zijn we als projectteam heel enthousiast over en het steunt ons in de overtuiging dat we stappen in de goede richting zetten. De visie is nog wel heel pril en wij hebben als projectteam geen bevoegdheid om iets te besluiten. We kunnen wel informeren en het gesprek voeren. Dat doen we dan ook heel graag, zodat we samen in Bakel een volgende stap kunnen zetten gericht op concrete projecten en uitvoering.
Aarzel daarom vooral niet om ons aan te spreken.
Iedereen die vragen, opmerkingen, ideeën of toevoegingen heeft is van harte uitgenodigd contact op te nemen met Siel Peijs (o6-15097126) of Johan Habraken (06 22661605).

Via onderstaande link kan de presentatie gedownload worden die gebruikt is tijdens de informatie-bijeenkomst van 28 februari.

Centrumvisie Bakel

Bijgaand tevens een objectieve verkenning van de kansen en onmogelijkheden voor Bakel.

Verkenning haalbaar programma Bakel-Centrum

3 gedachten over “Presentatie 28 februari online”

 1. Louis Jansen schreef:

  Goedemiddag, ik heb het plan bekeken, ziet er goed uit. Ik heb wel een opmerking omtrent het geplande 1 richtings verkeer in de van de Poelstraat. Het lijkt mij een betere optie deze straat net als de Viltstraat aan te pakken en voor 2 richtings verkeer behouden te houden. Dat komt de bereikbaarheid ten goede.

 2. Bart van well schreef:

  Plan ziet er goed uit, eenrichtingsverkeer in van de poelstraat , niet doen! 2 richtingsverkeer is veel beter voor het Centrum, graag meer parkeerplaatsen creëren in het centrum.
  Mvg Bart van Well

 3. Admin schreef:

  Dank voor jullie opmerkingen. Ze worden meegenomen in alle overwegingen.

Reacties zijn gesloten.