Kleuters Kleine Kapitein getrouwd

Na 5 weken voorbereiding was het dan eindelijk zo ver. De kleuters van de Kleine Kapitein in Bakel en de peuters van Ziezo hadden vrijdag 7 juli de bruiloft van 6 klasgenootjes.

“In de ochtend werden de kinderen nog mooi gemaakt door ouders. Hun haren werden gevlochten, nog wat extra gel in bij de jongens en bij de meiden mochten de nagels natuurlijk ook niet ontbreken”. Sprak juf Melanie Bevers van de Kleine Kapitein. “Kinderen mochten hun eigen corsage maken en vervolgens zich rustig voorbereiden op de bruiloft. De hoeden en sluiers waren immers al gemaakt”.

Om 09.30u was het dan zo ver. De kinderen vertrokken in een versierde trouwauto naar het Gemeentehuis in Gemert. Daar stond de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand samen met de Burgemeester op ze te wachten.

Met een erehaag liepen ze naar binnen en in het bijzijn van alle kinderen, ouders, juffen en zelfs de burgemeester werd er volmondig ‘Ja’ gezegd. “Je kon zien dat ze het spannend vonden en daarom was het voor ons ook wel spannend of ze wel écht ‘ja’ zouden gaan zeggen” aldus juf Desiree die over 2 weken zelf gaat trouwen. “Daar is het hele thema mee begonnen. De kinderen hebben het aanzoek van de juf meegemaakt, en nu hebben ze de voorbereidingen van trouwen ook écht van dichtbij beleefd.”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *