Musis Sacrum Pleinconcert 2017

Musis Sacrum Bakel nodigt iedereen van harte uit voor het jaarlijkse ‘Pleinconcert’ dat zal plaatsvinden op zondag 2 juli 2017 om 12.30 uur op het St.Wilbertsplein in Bakel.

Hieraan zullen Harmonie, Slagwerkgroep, Twirl, Infinity, B.O.T.S. en Pieporkest deelnemen.
Muzikanten en dansers zullen een gevarieerd programma brengen met muziekstukken en dansen die uitnodigen tot luisteren en meegenieten. Het Pleinconcert is een uitstekende gelegenheid om te zien en horen wat voor muzikale en andere activiteiten er binnen Musis Sacrum Bakel plaatsvinden.

Het Pleinconcert is ook bedoeld als een dank je wel aan alle dorpsgenoten die als donateur een bijdrage geven tijdens de jaarlijkse donateursactie. En natuurlijk voor alle Vrienden, sponsoren, vrijwilligers en allen die op hun eigen wijze mee helpen om Musis Sacrum gezond te houden.

Ook is er de mogelijkheid om informatie te verkrijgen over opleidings- en instroommogelijkheden, instrumentkeuze, lidmaatschapskosten en lesgelden e.d.

Als de weersomstandigheden het toelaten zal het een openluchtconcert zijn, anders zal het concert plaatsvinden in de Musis Sacrumhal, Beekakker 13a.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *