Jong geleerd is oud gedaan. Nooit te oud om te leren! (4)

Hallo! Ik ben Roy Goossens, 21 jaar, en ik speel al 11 jaar klarinet bij Musis Sacrum. Ik ben toentertijd begonnen met klarinet spelen omdat ik allereerst graag een muziekinstrument wilde leren bespelen. Daarnaast werd het bespelen van een instrument van huis uit uiteraard gestimuleerd en bespeelden enkele klasgenoten op de basisschool ook een muziekinstrument. Wat mij, naast musiceren, erg aanspreekt binnen Musis Sacrum is de gezelligheid. De repetities op donderdagavond en het samen toewerken naar concerten zijn altijd leuk om te doen. De uitvoeringen van ‘Lampkapje en De Wolf’ en het concours in Veldhoven zijn enkele voorbeelden van deze concerten. Musiceren is –  zoals de dirigent veelvuldig laat weten – een teamsport, en juist het samen musiceren maakt het zo leuk. Bovendien is naar mijn mening het maatschappelijk belang van Musis Sacrum erg groot. Musis Sacrum is geen gesloten vereniging. De vereniging staat midden in de samenleving. Activiteiten als de opening van Koningsdag, het inhalen van Sinterklaas en het openen van de kermis zijn dingen die belangrijk zijn voor Bakel. Uiteraard kennen wij zowel na repetities als concerten en andere activiteiten de altijd belangrijke en immer gezellige ‘derde helft’!

Kortom, Musis Sacrum is een vereniging waar je samen muziek maakt, een vereniging met veel leuke concerten, maar ook een gezellige vereniging!
Bij Musis Sacrum ben je welkom.

Wil je je nader oriënteren, bezoek dan eens onze repetitieavond op donderdag tussen 20.00 – 22.15 uur in de Musis Sacrum Hal aan de Beekakker. Wel graag vooraf contact met ons opnemen!

Of kom luisteren naar een van onze concerten. Kijk eens op www.musissacrumbakel.nl
Als je meer info wil; onze contactpersoon is Rianne van den Boom, telefoon 0492 343614 of via e-mail info@musissacrumbakel.nl.

Ledenwerving Ha 2016 Promotie door leden_4 (Roy)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *