Jong geleerd is oud gedaan. Nooit te oud om te leren! (3)

Ik ben Kristie Thomassen, 17 jaar oud, en speel klarinet bij de harmonie. Toen ik 7 jaar oud was ben ik eerst begonnen met blokfluit spelen en toen ik dat een paar jaar had gedaan, mocht ik een ander instrument uit gaan kiezen om te bespelen. In eerste instantie zat ik eraan te denken om hoorn te gaan spelen, maar doordat mijn moeder en opa allebei klarinet spelen heb ik uiteindelijk toch ook maar daarvoor kozen. Het leuke aan samen muziek maken vind ik aan de ene kant dat het gezellig is, maar ook dat je samen veel mooiere muziek kunt maken dan in je eentje. Ook is een voordeel aan een muziekinstrument bespelen dat je het niet alleen binnen een bepaalde vereniging hoeft te doen, maar het ook gewoon kan met vrienden of familie die dit ook doen. Zo maak ik op school bijvoorbeeld ook muziek met andere leerlingen. Verder is het zo dat je deze hobby tot op hoge leeftijd kunt uitoefenen en er dus lang plezier van kunt hebben.

Bij Musis Sacrum ben je welkom.

Wil je je nader oriënteren, bezoek dan eens onze repetitieavond op donderdag tussen 20.00 – 22.15 uur in de Musis Sacrum Hal aan de Beekakker. Wel graag vooraf contact met ons opnemen!

Of kom luisteren naar een van onze concerten. Kijk eens op www.musissacrumbakel.nl
Als je meer info wil; onze contactpersoon is Rianne van den Boom, telefoon 0492 343614 of via e-mail info@musissacrumbakel.nl

Ledenwerving Ha 2016 Promotie door leden_3 (Kristie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *