Jong geleerd is oud gedaan. Nooit te oud om te leren! (2)

1997, het jaar dat Fanfare “Musis Sacrum” werd omgevormd naar een Harmonie, heeft mij de kans gegeven om weer eens muziek te gaan maken. Er werden houtblazers gevraagd, ze zochten nieuwe muzikanten, en ik ging op een introductieavond van de harmonie kijken of dat iets voor mij zou zijn.

En zo ben ik begonnen met klarinet spelen, en wat zo leuk is om samen muziek te maken; ik dacht altijd dat bij een harmonie “oubollige” muziek werd gespeeld, niets is minder waar.

Wij spelen van modern naar filmmuziek, maar ook hele gevoelige muziek, musicalmuziek, het begeleiden van theatervoorstelling met Jacques Vriens. Ik geniet van het muziek maken met elkaar, heb er zelfs vrienden mee gemaakt. Wie weet gaan we nog eens muziek maken met een echte DJ. Want bij een harmonie kun je van alles verwachten.
Muzikale groeten en wie weet, zie ik jou eens bij de harmonie, Gera Verberkt.

Bij Musis Sacrum ben je welkom

Wil je je nader oriënteren, bezoek dan eens onze repetitieavond op donderdag tussen 20.00 – 22.15 uur in de Musis Sacrum Hal aan de Beekakker. Wel graag vooraf contact met ons opnemen!

Of kom luisteren naar een van onze concerten. Kijk eens op www.musissacrumbakel.nl
Als je meer info wil; onze contactpersoon is Rianne van den Boom, telefoon 0492 343614 of via e-mail info@musissacrumbakel.nl

Gera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *